Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

Servicii de taximetrie pe motocicleta

01.08.2008
Foto ©: Cancan

Un tanar pasionat de motoare din Capitala ii transporta, contra cost, pe bucurestenii presati de timp acolo unde au nevoie sa ajunga.

Traficul infernal din Capitala i-a dat unui tanar o idee de afaceri cu totul inedita. Pentru a-i ajuta pe bucuresteni sa se deplaseze cu usurinta la orele de varf, el ii transporta, in regim de taxi, pe motocicleta. Asa se poate strecura printre masini, la semafoare si in intersectii pentru a-si duce clientii rapid la destinatie. O cursa cu taxiul-motor nu are pret fix, insa Vali P. negociaza de fiecare data costul calatoriei si tine cont si de posibilitatile clientului.

"In mod normal, tariful este de 1,7 lei pe kilometru, dar, de cele mai multe ori, in functie de distanta, m-am inteles cu cel care m-a solicitat. Cea mai lunga cursa cu motocicleta a fost pana pe Valea Oltului, insa a fost o placere pentru mine, mai ales ca zece luni dintr-un an le petrec pe motor. Neinsotit am parcurs, insa, cateva mii de kilometri, pana in Italia", ne-a spus tanarul. Vali ne-a povestit ca afacerea de taximetrie pe motocicleta poate fi profitabila, dar deocamdata el nu a reusit sa isi amortizeze investitia. Tanarul si-a achizitionat, in urma cu an, un motor Suzuki de o mie de centrimetri cubi si 130 de cai putere pe care a dat 8.000 de euro, iar de atunci s-a apucat si de afaceri.

Sursa: Cancan

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.