Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

Serviciu de taximetrie moto lansat in Irlanda

15.07.2009
Foto ©: Airbike.ie

Airbike.ie este cel mai nou serviciu de taximetrie pe motocicleta, ce se va lansa luna viitoare in Irlanda.

Airbike poate fi folosit in capitala Irlandei, Dublin, si ofera o adevarata alternativa de transport rapid si de incredere, fara teama blocajelor de trafic, pentru cei care au nevoie sa ajunga la o destinatie in cel mai scurt timp.

Serviciul foloseste performantul model Yamaha FJR 1300 dotat cu ABS, o motocicleta sport touring foarte apreciata, folosita de fortele de Politie in mai multe tari din Europa, fiind confortabila, puternica dar si foarte fiabila. Aceasta este dotata cu spatar pentru pasager, genti laterale dar si un suport pentru bagajul de mana. Airbike pune la dispozitie si echipamentul de protectie necesar.

Taximetria pe motocicleta reprezinta o solutie ideala de transport rapid pentru toate marile orase europene, sufocate de numarul mare de autovehicule. Desi ar putea fi o afacere buna, in Romania exista momentan un singur astfel de serviciu.

In Europa, mai multe companii si institutii profita de avantajele motocicletelor in trafic, oferind servicii foarte eficiente: in Suedia, compania Coming Through ofera servicii de tractari cu motocicleta in timp ce in Anglia, Asociatia Automobilistilor ofera servicii de depanare iar in Serviciul de Ambulanta Londonez, 50 de paramedici isi indeplinesc eficient datoria pe doua roti.

Airbike | via Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.