Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

Serviciul moto londonez de ambulanta

26.03.2009
Foto ©: Serviciul de Ambulanta Londonez

Dupa Asociatia Automobilistilor din Marea Britanie, si Serviciul de Ambulanta Londonez a hotarat sa mai achizitioneze un lot de motociclete pentru avantajele oferite in traficul urban din ce in ce mai aglomerat.

Cele 12 motociclete Honda ST 1300 Pan European dotate cu tot echipamentul medical necesar se pot deplasa cel mai rapid la locul solicitat, lucru esential care poate face diferenta intre viata si moarte.

Shaun Rock de la Serviciul de Ambulanta Londonez a declarat: "Ne-am uitat la timpii de raspuns in zonele aglomerate ale Londrei de cum douazeci de ani si am vazut ca motocicletele au fost solutia de a duce vehiculul si paramedicul la fata locului cat mai curand posibil. Aveam nevoie sa extindem actiunea noastra pe doua roti ca sa putem asigura ca puterea noastra de raspuns este in concordanta cu noii timpi de raspuns impusi de guvern."

"Grupul nostru a evaluat mai multe modele de motociclete dar, Honda Pan European a indeplinit si depasit cerintele noastre pe parcursul ultimilor 18 ani si consideram ca inca face asta. Este capabila sa transporte o gama larga de echipament medical si este perfecta pentru nevoile noastre. Poate circula cu viteze mari atunci cand e necesar dar are si o manevrabilitate excelenta la viteze mici, de care avem nevoie in zonele aglomerate ale capitalei."

Serviciul de Ambulanta Londonez, cel mai mare de acest gen din lume, are peste 4.000 de angajati in 70 de centre raspandite pe tot teritoriul Londrei. In total, sunt 50 de paramedici care isi indeplinesc eficient datoria pe doua roti.

Via | Bikes in the Fast Lane

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.