Cauta in stiri

RSS Feed

intruniri moto

Seth on Fire Bikers Fest - Cluj 2009

12.05.2009
Foto ©: Seth Riders Club

In perioada 29-31 mai 2009 Seth Riders Club va organiza la Cluj-Napoca o intrunire pentru toti motociclistii din tara intitulata "Seth on Fire".

Organizatorii se afla la cea de-a doua editie si promit sa asigure cel putin atmosfera de anul trecut, evenimentul urmand sa aiba loc in acelasi minunat camping Eldorado. Aceasta este o locatie amenajata la standarde europene, sub administratie olandeza, situata la 15 km de Cluj-Napoca, cu acces direct din drumul european E60.

Pe langa concursurile cu premii, specifice unei intruniri de motociclisti, Seth Riders Club va pregateste 1.500 l de papricas de pui si o tombola a carei mare premiu va fi o motocicleta Suzuki Bandit.

Trupele care va vor incanta pe parcursul celor doua seri de distractie maxima sunt Desperado si C.A.S.H. alaturi de formatiile tribut Iron Maidnem si AB/CD.

Pretul biletului de intrare va fi de 30 lei pentru intreaga perioada. Pentru mai multe informatii legate de aceasta intrunire accesati website-ul Seth Riders Club.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.