Cauta in stiri

RSS Feed

emisiuni TV

Show-ul American Chopper anulat

09.02.2010
Foto ©: Discovery

Renumita emisiune TV American Chopper, ai carei protagonisti sunt membrii agitatei familii Teutul, detinatorii companiei Orange County Choppers, a ajuns la final de drum.

Canalul The Learning Channel (TLC) a confirmat ca pe 11 februarie 2010 va difuza ultimul episod. Emisiunea a debutat in 2003 pe canalul Discovery, inainte de a ajunge pe TLC.

“Familia Teutul va face mereu parte din familia Discovery si ii felicitam pentru ca au reusit sa realizeze o serie ce s-a bucurat de un succes enorm,” se arata intr-un comunicat TLC.

Decizia are la baza mai multi factori insa cel principal se pare ca este tocmai batalia juridica dintre Paul Teutul Senior si Junior, in care canalul TLC nu vrea sa se implice. La sfarsitul anului trecut, Paul Teutul Sr. l-a dat in judecata pe Paul M. Teutul, sustinand ca au avut o intelegere prin care putea achizitiona actiunile fiului sau de la compania Orange County Choppers, in valoare de 500.000$.

Via | Cyril Huze Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.