Cauta in stiri

RSS Feed

show moto

Show Moto la Baneasa Shopping City

20.05.2009
Foto ©: Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City organizeaza sambata si duminica (23 si 24 mai) o serie de evenimente dedicate pasionatilor de motoare. Iubitorii de motociclete se vor putea delecta cu o expozitie de motoare si accesorii moto, demonstratii facute de renumiti cascadori si drive-test-uri cu motoarele preferate, scutere si ATV-uri.

Expozitia de motociclete si accesorii moto din interiorul centrului comercial va oferi barbatilor ocazia sa gaseasca si sa achizitioneze modelul preferat, precum si o gama variata de accesorii moto.

In parcarea Baneasa Shopping City motoarele vor fi incinse la maxim, in fiecare zi de weekend, de la ora 12.00 pana la ora 20.00, intrarea fiind libera. Pasionatii vor putea testa motoare, scutere si ATV-uri si vor putea vedea cele mai spectaculoase demonstratii de indemanare pe 2 roti. Invitatii speciali ai evenimentului sunt cascadorii Angyal Zoltan - triplu campion mondial la cascadorie moto, Demeny Zsolt si Demeny Laci - cascadori de motociclete sport si ATV-uri, recunoscuti pentru stilul neconventional de a realiza cascadoriile. Cei 3 profesionisti vor face, pe parcursul celor 2 zile, 4 runde de show-uri moto. Cei prezenti la eveniment vor putea sa-si arate indemanarea pe motociclete la concursurile organizare pentru acestia, iar cei mai buni vor pleca acasa cu accesorii moto.

La evenimentul de sambata au fost invitate mai multe vedete pasionate de motoare, care se vor intrece la „Cursa Melcului” - competitie la care va fi declarat campion cel care reuseste sa mearga cel mai incet pe motocicleta.

Bookmark and Share
Poze by Ucenicu on 27.05.2009
sall... am fost shi eu acolo m-am dat pe ''pista special amenajata'' am participat shi am vazut un fotograf ma gandeam ca pot gasi shi eu poze cv.....
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.