Cauta in stiri

RSS Feed

showroom nou

Showroom Motoplus Paneuro in Oradea

05.06.2009
Foto ©: Motoplus Paneuro

Motoplus Paneuro, importatorul in Romania al scuterelor Piaggio, Vespa, Gilera si al motocicletelor Husqvarna, Moto Guzzi si Derbi, isi extinde reteaua de distributie prin deschiderea unui nou showroom de prezentare in Oradea. Prin acesta, compania vine mai aproape de clienti, oferindu-le acestora posibilitatea de a-si alege propria solutie de mobilitate. Noul showroom din Oradea este situat pe Strada Magheru Gheorghe la nr. 6.

Motoplus Paneuro, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata moto din Romania, continua sa dezvolte reteaua de distributie a produselor importate pentru a veni in intampinarea clientilor cu solutii personalizate de mobilitate. Marcile importate sunt doar marci cu renume international care si-au demonstrat calitatile si performantele in decursul timpului. Activitatea de import si comercializare a vehiculelor cu doua roti a demarat in anul 2000 cu un portofoliu format din trei marci (Piaggio, Vespa si Gilera). Ulterior in portofoliul Motoplus Paneuro au intrat si marcile Moto Guzzi (2007), Derbi (2008) si Husqvarna (2008).

Vino in noul showroom Motoplus Paneuro de pe strada Magheru nr. 6, alege solutia ta de mobilitate si beneficiaza de discounturi promotionale!

Contact:
e-mail: oradea@paneuro.ro
telefon: 0259-414210.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.