Cauta in stiri

RSS Feed

circuite noi

Slovakia Ring, circuit moto in Slovacia

04.12.2008
Foto ©: Slovakia Ring

Dupa Balaton Ring in Ungaria, un nou circuit moto isi face aparitia in Europa Centrala. S-au demarat lucrarile la constructia circuitului Slovakia Ring, in localitatea Dunajska Streda, la 48km de Bratislava. Acestea au inceput in luna septembrie 2008 si vor fi finalizate la sfarsitul lunii iunie 2009.

Nu avem informatii cu privire la lungimea finala a circuitului intrucat exista in prezent 6 variante de finalizare a pistei, cu lungimi cuprinse intre 2740 si 5800m. De asemenea inca nu se stiu ce competitii oficiale vor lua parte pe Slovakia Ring insa stim ca aici se va desfasura a 5-a etapa din campionatul Romanian Superbike, in august 2009.

Tarifele pentru folosirea circuitului, intr-o zi libera, de catre motociclisti sunt de 110 euro pe zi respectiv 85 de euro pentru jumatate de zi. Tarifele pentru organizatori incep de la 7500 euro pe zi (Luni - Joi), 10.800 pentru Vineri si 31.500 pentru un weekend complet.

Mai multe informatii vor fi disponibile in curand pe site-ul www.slovakiaring.com   

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.