Cauta in stiri

RSS Feed

Salonul de Motociclete

SMAEB 2008

Paul Lozba | 16.03.2008
Foto ©: Motoflash

Intre 15-16 martie s-a desfasurat a VI-a editie a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente (SMAEB) la Complexul Expozitional Romexpo. Editia din acest an a adunat peste 60 de expozanti de motociclete noi si sh, accesorii si echipamente dar chiar si Jet-sky-uri si alte vehicule motorizate cu 3 sau 4 roti (Buggies, Trikes).

Spre deosebire de anul trecut, SMAEB 2008 s-a desfasurat in Pavilionul Central al complexului Romexpo. Am fost insa foarte surprinsi sa vedem ca au lipsit marci importante precum Honda, pentru care asteptam cu mare interes noutatile 2008, Aprilia, Kawasaki, Triumph, Ducati si Harley Davidson precum si Hyosung si Husaberg (marci care au fost prezente anul trecut). Din surse neoficiale, se pare ca va fi un nou salon moto in aprilie, unde vor fi prezenti importatorii care au lipsit la aceasta editie, Intermotorcycle (Honda), Motodynamics (Yamaha), United Motors (Kawasaki/Aprilia) si B&S Motors (Suzuki), acestia luand decizia sa intrerupa colaborarea cu organizatorii SMAEB pentru 2008.

Cel mai frumos stand ni s-a parut, de departe, cel al importatorului Motoplus Paneuro care importa marcile Gillera, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa. Yamaha, BMW si KTM au avut o prezenta mult mai modesta decat anul trecut fapt datorat probabil spatiului mai redus. Din pacate scuterele si ATV-urile au fost intr-o proportie foarte mare. Faptul ca SMAEB a fost organizat concomitent cu 4TuningDAYS (Expozitia de Tuning, Styling, Racing & Car-Audio aflata la a 3-a editie) a fost un plus in primul rand pentru expozanti pentru ca fluxul de vizitatori a fost mult mai mare dar si pentru vizitatori deoarece au putut vedea mai multe noutati auto/moto la un loc.

In linii mari, am resimtit lipsa motocicletelor noi si am ramas cu impresia unui salon organizat in graba.

Vezi aici galerie foto.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.