Cauta in stiri

RSS Feed

salon de motociclete

SMAEB 2009 are loc tot la Romexpo

20.01.2009
Foto ©: SMAEB

Cea de-a VII-a editie a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti va avea loc in perioada 10-12 Aprilie 2009 in Pavilionul Central si spatiul exterior aferent al complexului Romexpo Bucuresti.

Ca si in anul precedent, in paralel cu SMAEB se va desfasura 4TuningDAYS, cele doua evenimente fiind un pol de atractie pentru pasionatii de motorsport, avand impreuna o mare putere de mediatizare si atragere de public.

Biletul de intrare va costa 10 Ron (TVA inclus) si cu el va participa la tombola cu premii in scutere si echipamente. Vizitatorii vor primi odata cu biletul si editia master a revistei BIKESHOP - numar destinat in exclusivitate promovarii gratuite a participantilor la SMAEB. Vom reveni cu mai multe detalii.

PROGRAMUL DE VIZITARE:
Vineri       10 Aprilie: 11 - 12 (doar presa),
Vineri       10 Aprilie: 12 - 20,
Sambata  11 Aprilie: 10 - 20 (cu posibilitate de extindere pana la ora 21)
Duminica 12 Aprilie: 10 - 19

Bookmark and Share
preturi by florin on 27.01.2009
daca si anul acesta o sa avem la SMAEB preturi la fel de mari ca anul trecut... ce sens are sa mai merg. pot cumpara orice imi trebuie de pe piata libera la preturi mai convenabile decat la salon. daca umblati la aspectul asta...
Expozitie by gigel80 on 29.01.2009
Ce preturi, SMAEB ar trebui sa fie expozitie moto, nu targ de accesorii si echipamente!!
The best moto and auto show in romania by Nogood on 31.01.2009
Aveti grija cu seleectia la fete anu asta sa fie ca anu trecut
Smaeb 2009 by Mike on 07.02.2009
Parerea mea: SMAEB este un o expozitie cu vanzare, asa cum sunt toate expozitiile de genul acesta(SIAB, TIB..etc), nu e targ, targ e cel din vitan. E normal ca tot omul sa aiba pretentia ca la astfel de evenimente sa gaseasca preturi promotionale si poate produse care nu se prea gasesc in fiecare zi, dar se pare ca nu e asa, ci din contra, preturile fiind mai mari sau cel putin egale cu cele din magazinele specializate. Foarte putine firme expozante fac exceptie de la acest aspect. Sincer pentru mine, anul trecut a fost o dezamagire-nu prea m-a incantat nimik; dar poate aveam eu pretentii mai mari. Sper si sunt sigur ca se poate, pentru ca "virusul" se raspandeste si la noi asa cum trebuie, ca anul acesta sa fie mult mai ok...dar cine stie...la noi orice e posibil. Apropo...domnilor de la Romexpo: De ce, noi, simpli vizitatori -oameni - dornici de a cunoaste produsele expozate, trebuie sa platim taxa de intrare, cand deja percepeti chirie expozantilor? Poate multi dintre noi, pasionati atat de moto, auto, cat si a altor domenii, v-a-v de TIB, nu avem posbilitatea sa dam 10ron pe o intrare, desi ne-am dori f mult sa cunoastem produsele expozate???? Apropo...nici TIB-ul nu mai e ce era odata....dar se pare ca totul a devenit o mare "BISNITA". Pacat. Multumesc. Numai bine tuturor!
incearca noul SALON by gigel80 on 08.02.2009
http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/salonul_moto_and_accesorii_2009_la_romexpo.html
participare by teodor on 03.03.2009
unde pot gasi informatii despre conditiile de participare la SMAEB 2009?
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.