Cauta in stiri

RSS Feed

saloane moto

SMAEB 2010 - Editia a VIII-a @ Romexpo

22.02.2010
Foto ©: motociclism.ro

Editia a VIII-a a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti (SMAEB) va avea loc in weekend-ul 23-25 aprilie 2010.

Ca si pana acum, salonul se va desfasura in complexul expozitional Romexpo din Bucuresti, in pavilioanele 13-14-15, si va avea asociate un numar mare de evenimente conexe:

Prima editie a Expobike - Salonul de Biciclete si Accesorii. Evenimentul va avea alocata o zona bine delimitata si va fi organizat in colaborare cu www.bikexpert.ro, cea mai cunoscuta firma din Romania in domeniul bicicletelor. Pe langa standurile expozitionale, Expobike va include si concursuri de biciclete, indoor si outdoor.

Prima editie a Bikeshop Arena - targul de motociclete, scutere si atv-uri second-hand sau lichidari de stocuri. Targul, destinat unei piete second-hand din ce in ce mai importante, va fi un mijloc de ofertare pentru importatorii ce doresc a lichida stocuri din anii precedenti sau pentru firmele importatoare de motociclete second-hand, din ce in ce mai numeroase. Deasemenea, va fi permisa si expunerea spre vanzare a motocicletelor personale, cu respectarea unor anumite reguli. Bikeshop Arena se vrea a fi un eveniment bi-anual, editia de toamna fiind propusa a avea loc in luna septembrie.

Tattoo Saloon - eveniment ce doreste a reuni saloanele de tatuaj din Bucuresti si tara, avand multi clienti din randul motociclistilor. Evenimentul este in curs de definitivare cu un partener din domeniu;

Scooter Cup - cursa de scutere organizata in colaborare cu revista Scooter Fun devenita deja un eveniment anual.

Stunt Show - ca in fiecare an, organizatorii vor oferi de doua ori pe zi un spectacol cu cascadori profesionisti din strainatate, insa acestia doresc sa organizazeze si un eveniment cu cascadori din Romania, pentru a le oferi posibilitatea de a se afirma;

Via | motociclism.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.