Cauta in stiri

RSS Feed

Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti - 4-6 Aprilie - ROMAERO

SMAEB 2014

Dan | 10.03.2014
Foto ©: SMAEB

SMAEB 2014 va avea loc in perioada 4-6 Aprilie in cadrul complexului ROMAERO, hangarul H107VEST si platforma exterioara.

Salonul se va desfasura pe parcursul a 3 zile, ziua de vineri avand scopul de a facilita contactele B2B intr-un mediu adecvat, dar si a oferi vizitatorilor specializati mai mult timp pentru a studia ofertele existente si, de ce nu, a se decide asupra achizitiei pe care doresc sa o faca.

Deschiderea oficiala va avea loc in ziua de Vineri la ora 12 iar publicul va avea acces dupa urmatorul program:

  • -> Vineri 4 Aprilie - intre orele 13:00-19:00;
  • -> Sambata 5 Aprilie - intre orele 10:00-19:00;
  • -> Duminica 6 Aprilie - intre orele 10:00-17:00.

In paralel cu SMAEB se va desfasura si EXPOBIKE - Salonul de Biciclete si Accesorii 2014, ajuns la a V-a editie. Ca si anul trecut salonul este organizat sub patronajul ASPIC - www.aspic.ro.

Cele doua evenimente vor avea loc in aceeasi zona, vizitatorii avand acces in baza biletului / invitatiei la ambele locatii. Traditionalul STUNTSHOW, cu 2 reprezentatii pe zi, impreuna cu SCOOTER CUP (organizat anual de catre revista SCOOTERFUN) vor asigura spectacolul in zona de exterior.

SMAEB.ro a facut publica lista firmelor care si-au manifestat interesul pentru editia 2014, rezervand spatiu de expunere.

EXPOZANTI SMAEB 2014:

Tags: smaeb
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.