Cauta in stiri

RSS Feed

SMAEB XV - 21/23 Aprilie 2017 / ROMEXPO

Ciprian | 06.02.2017
Foto ©:

Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti, ajuns la cea de-a XV-a editie, isi propune si in acest an sa atraga atentia asupra necesitatii asumarii si sustinerii transportului pe doua roti ca solutie facila pentru descongestionarea traficului si reducerea poluarii. Motoare mai mici cu emisii reduse si timp mai scurt de deplasare - un pas inainte catre un oras modern.

Cu o piata moto in crestere, dupa o perioada de cativa ani de stagnare, salonul este mediul in care se poate intelege cu adevarat ca din punct de vedere comercial importatorii/dealerii sunt pregatiti sa sustina o transformare a transportului urban. Scutere, motociclete de 125cc, motociclete usoare de 500-650cc sunt un mod evident solutia pe care aceasta industrie o propune.

SMAEB 2017 va avea loc in perioada 21-23 Aprilie in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO, pavilioanele C1, C2 si C4/C5. Deschiderea oficiala va avea loc in ziua de Vineri la ora 12 iar publicul va avea acces dupa urmatorul program:

-> Vineri 21 Aprilie - intre orele 13:00-19:00;

-> Sambata 22 Aprilie - intre orele 10:00-19:00;

-> Duminica 23 Aprilie - intre orele 10:00-17:00.

-> Pret bilet SMAEB: 25 RON

Ca si anul trecut, odata cu SMAEB va avea loc si evenimentul de primavara al Salonului Auto: SAB SPRING EDITION II - dand astfel nastere unui eveniment monolit 4x4-auto-moto-velo & sport ce combina perfect toate elementele de interes pentru pasionatii de doua, trei sau patru roti, fie ca sunt ele biciclete, motociclete, atv-uri sau automobile.

DEMONSTRATII si DRIVE-TEST, plus multe alte surprize pe care organizatorii celor doua evenimente le pregatesc pentru un public estimat la aproximativ 40.000 vizitatori.

Va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare.

Cu stima,

Echipa SMAEB 2017

info at smaeb.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.