Cauta in stiri

RSS Feed

producatori noi

Steven Tyler si-a lansat companie de motociclete custom

07.07.2009
Foto ©: Motorcycle Usa

Renumitul Steven Tyler, solistul formatiei Aerosmith, si-a lansat saptamana trecuta la Boston in SUA, propria companie de motociclete custom.

Denumita Dirico Motorcycles, dupa numele partenerului sau Mark Dirico, noua companie are in oferta o gama de trei modele, Speedster, Flyer si Pro Street, Tyler fiind implicat puternic la proiectarea si design-ul acestora. Modelele, propulsate de motoare Harley-Davidson, sunt fabricate manual intr-un stil clasic american, folosind insa componente moderne.

Flyer si Speedster au un aspect retro si sunt dotate cu o furca tip Springer in timp ce Pro Street este un power cruiser custom cu linii mai moderne. Calitatea finisajelor este la cel mai inalt nivel iar in lista de componente se regasesc piese de top precum evacuarile Vance & Hines sau seile Corbin.

Ramane de vazut daca motocicletele Dirico vor fi un succes de piata sau nu, avand in vedere preturile destul de piperate, acestea variind de la 31.900$ la 39.900$.

Dirico Motorcycles | via Motorcycle Usa

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.