Cauta in stiri

RSS Feed

stunt event

Stunt Bike Show 2008

17.06.2008
Foto ©: Stunt Bike Show

Circuitul Carole din Franta va gazdui in data de 28 si 29 iunie 2008 a sasea editie Stunt Bike Show, cel mai renumit eveniment de acest gen din Europa. Spectacolul va fi asigurat de multipli campioni mondiali si europeni cum ar fi germanul Chris Pfeiffer, portughezul Humberto Ribeiro si ungurul Zoltan. Francezul Manu Nice va participa si el in singura aparitie din acest an.

Stunt Bike Show 2008 va cuprinde, pe langa atractia principala, si o sectiune pentru copii mai mari de 14 ani ce pot participa la categoria amatori pe diverse tipuri de motociclete. Va avea loc si un concurs de tuning moto unde se poate inscrie oricine.

Pretul unui bilet este de 15 euro sau 10 euro daca il procurati din Carrefour, Auchan, Leclerc sau Fnac. Organizatorii asigura parcare moto/auto gratuita pentru vizitatori si multe alte facilitati care le puteti afla accesand site-ul evenimentului Stunt Bike Show 2008.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.