Cauta in stiri

RSS Feed

dezvaluiri

Suspendarea lui Ionel Pascota?

28.10.2008
Foto ©: pascota-racing

Cotidianul 24 de ore, singura publicatie din tara care incearca sa faca lumina in situatia sportivului Ionel Pascota in lupta sa cu Federatia Romana de Motociclism, continua sa faca dezvaluiri incredibile. Acesta a intrat in posesia unei adrese trimisa de catre Gunther Zaritsch, presedintele Comisiei de Viteza a Alpe Adria, secretarului general al FRM, Gabriel Olariu, adresa dezmintind unele afirmatii ale lui Gabriel Olariu aparute in cotidianul 24 de Ore.

CARAS-SEVERIN. Valul de acuze care s-a abatut asupra conducerii Federatiei Romane de Motociclism i-a prins total nepregatiti pe cei care hotarasc destinele sportului cu motor pe doua roti. Fie ca este vorba de presedintele Cristian Muresan, fie de vicepresedintele Vlad Haralambie, sau de secretarul general Gabriel Olariu, cu totii incearca sa para transparenti si sa demonstreze ca acuzele aduse forului roman sunt nefondate. Asta, chiar daca, uneori, trebuie sa recurga la fel de fel de minciuni.

Cel putin, asa reiese dintr-o adresa trimisa secretarului general al FRM, Gabriel Olariu, de catre Gunther Zaritsch, nimeni altul decat presedintele Comisiei de Viteza a Alpe Adria. Documentul la care facem referire, datat 23 octombrie 2008, nu face altceva decat sa dezminta unele afirmatii ale lui Gabriel Olariu aparute in cotidianul 24 de Ore, la 20 octombrie, ca drept la replica.

Oficialul FRM sustinea ca sportivul Robert Muresan ar fi castigat titlul de Campion Alpe Adria si, drept urmare, in 2006, a beneficiat din partea Federatiei Internationale de Motociclism de wild-card pentru Campionatul Mondial Moto GP. Fara a-i stirbi cu nimic din merite tanarului Robi Muresan, care, candva, poate insemna ceva in Moto-Mondialul de viteza, nu putem trece cu vederea ca secretarul general al FRM se afla intr-o mare eroare.

Gunther Zaritsch i-a adus la cunostinta lui Olariu ca, in 2006, Campion Alpe Adria este ungurul Alen Gyorfi si ca, Robi Muresan a participat la o singura etapa (Brno, 15-16 iuie 2006), unde a obtinut un rezultat merituos: locul 3 si cele 16 puncte aferente. In final, ii recomanda oficialului FRM sa consulte clasamentul oficial. Nu de alta, dar poate asa va avea habar si Olariu despre rezultatele sportivilor romani.

In alta ordine de idei, maine, in sediul Agentiei Nationale pentru Sport, va avea loc sedinta Comisiei de Viteza. In afara membrilor din comisie, sunt invitati sa participe toti presedintii MotoCluburilor care au sportivi la ramura de Viteza, astfel ca, sunt toate premisele unei sedinte furtunoase. In anturajul FRM se vorbeste deja ca presedintele Muresan va absenta si ca unul din punctele de pe ordinea de zi ar fi suspendarea ucemeristului Ionel Pascota. Ne mai poate mira ceva?

Dani Stanciu | 24 de ore

Bookmark and Share
FRM by Zoli on 29.10.2008
Pai de fapt FRM pe cine spijina in afara de Robi Muresan? Nu e o intrebare tendentioasa, sunt doar curios, ca eu doar acolo am vazut implicare. Sunt doar un pasionat, poate ca nu cunosc dedesubturile si gresesc. Urmarind articolele Motoflash in urma, vad ca in 2008, datorita atitudinii FRM, exista campionat national sub auspicii oficiale si in paralel RoSBK. Anul trecut exista campionat national de cross si in paralel o competitie privata, Cupa Vest Motocross. La un moment dat, inainte de Dakar 2008 parca, a fost scandal si intre FRM si finantatori/competitori din categoria enduro trimisi la plimbare de forul moto pentru ca ce fac ei nu ar fi reprezentativ pentru sportul moto romanesc. Eu vad trei cazuri disparate care ma duc catre aceasi concluzie: la fel ca orice institutie a statului, FRM a pierdut legatura cu sportul in sine, si orice incercare de a atrage atentia se soldeaza prin sanctionarea indisciplinatilor.
PASCOTA by di on 10.11.2008
pistele din tara nu seamana nici in vis cuHungaroring sa nu comparam cu alte tari pacat ca nu s-a investit o pista adevarata aduce o mare dezvoltare zonei.Nu trebuie sa lovim in motociclistul cel mai bun pe care il are Romania pana acum . RUSINE
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.