Cauta in stiri

RSS Feed

accidente

Suspendarea permisului pentru 6 luni dupa accidentarea mortala a unui motociclist

27.06.2008
Foto ©:

Din ciclul "se intampla si la case mai mari" publicam aceasta stire nefericita din Marea Britanie. O femeie care a omorat un motociclist dupa o clipa de neatentie la volan, a primit doar o suspendare a permisului pentru 6 luni.
 
Conform editiei de azi a Telegraph Newspaper, Lisa Badham-Moore de 35 de ani, in timp ce isi cauta un servetel in buzunarul din portiera masinii personale, a intrat pe contrasens lovindu-l pe Laurence Higgins, motociclist de 54 de ani, provocandu-i decesul. Soferita a recunoscut la Curtea Magistratilor din Spalding ca a condus fara atentie. Acuzatiile i-au fost reduse de la omor din culpa la condus periculos.
 
Dupa pronuntarea sentintei, vaduva lui Higgins a incercat sa mute cazul la Curtea Suprema fiind uluita de solutionare. Aceasta a declarat: "Sunt absolut dezgustata de acuzatii dar si de sentinta pentru ca nu s-a facut dreptate. Avocatul ei a spus ca ea va trebui sa traiasca cu asta toata viata dar nu ea e cea care va trebui sa traiasca fara sot de-acum inainte. Multi oameni incearca sa atribuie motociclistilor imaginea de maniaci ai vitezei dar Laurence a fost motociclist de mai bine de 30 de ani si nu a avut niciodata un accident"
 
"Laurence conducea cu grija, fapt confirmat si de cineva pe care l-a depasit "
 
Badham-Moore, din Gedney - Lincolnshire, a fost amendata cu £200 si silita sa plateasca ridicola suma de £75 despagubiri pentru victima.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.