Cauta in stiri

RSS Feed

carti noi

Ted Simon - Dreaming of Jupiter

25.06.2008
Foto ©: Ted Simon

Pentru motociclistii adevarati care iubesc aventura, numele Ted Simon nu are nevoie de nici o introducere. In anul 1970, Ted s-a urcat pe o motocicleta Triumph si a plecat pur si simplu prin lume timp de 4 ani. Jurnalist de profesie, acesta a reusit sa treaca pe hartie toate aventurile sale din calatorie intr-o carte care a inspirat generatii intregi: "Jupiters Travels: Four Years Around the World on a Triumph".

Ted Simon s-a urcat din nou in saua motocicletei, de aceasta data un BMW R80 GS, si a refacut mai mult sau mai putin aceeasi ruta de atunci cu o singura mare diferenta: acum are 70 de ani ! Dupa 100,000 km, doua oase rupte si o noua poveste de dragoste, Ted a trait sa scrie o alta carte clasica "Dreaming of Jupiter", stabilind daca mai era nevoie un nou standard pentru ceea ce inseamna viata pe doua roti.

Ted este omul care a inspirat, prin prima sa carte, pe Ewan McGregor si Charlie Boorman in realizarea "Long Way Around". Pentru mai multe detalii despre aventurile lui Ted Simon puteti vizita site-ul sau personal.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.