Cauta in stiri

RSS Feed

jocuri noi

The Lost and Damned, extensie GTA IV pentru motociclisti

25.11.2008
Foto ©: Rockstar Games

Grand Thet Auto IV este unul din cele mai de succes jocuri ale anului 2008. The Lost and Damned este noul capitol al jocului si urmeaza sa apara in 2009 pe 17 Februarie, exclusiv pentru consola  Xbox 360.

Noul episod il va avea ca erou principal pe Johnny Klebitz, un membru al gastii de motociclete The Lost. Episodul va contine noi misiuni, masini noi , soundtrack nou si noi moduri multiplayer. Desi GTA a pus dintotdeauna accent si pe vehiculele motorizate cu 2 roti, acestea fiind disponibile intr-o mare varietate inclusiv in versiunea de baza GTA IV, iata ca Rockstar merge mai departe si se adreseaza special motociclistilor cu acest nou episod.

Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned este un continut download-abil (DLC) si necesita versiunea completa a lui Grand Theft Auto IV pentru Xbox 360 dar si Xbox LIVE membership pentru putea fi downloadat.. Mai multe detalii, inclusiv pretul, vor fi anuntate in curand. Pentru mai multe informatii vizitati www.rockstargames.com/IV.

Bookmark and Share
X Box by MotoSadik on 25.11.2008
Prima probleme e ca eu am PlayStation. Si nu o dau nici pt. 10 X-Box-uri. Iar a doua si ceva mai generala e ca din Romania nu ai acces la contul X-Box Live. Asa ca nu vad de ce m-ar bucura stirea. Din pacte.
din pacate by Mish on 26.11.2008
@MotoSadik, probabil ca nici stirea mai veche cu benzinaria ce a facut pompa pt motociclist nu te-a bucurat, pt ca nu e o benzinarie din afara, nu? Articolele de genul asta arata faptul ca pe "afara" motociclistii nu mai sunt o minoritate si trendul, iar trendul va fi adpotat si in tara. E utila constientizarea si pe planul asta.
@MotoSadik by Gigi on 26.11.2008
Iti inteleg dezamagirea insa stirea asta e si pentru motociclistii romani care NU traiesc in Romania si au si un Xbox.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.