Cauta in stiri

RSS Feed

concursuri

Toamna se numara bobocii, concurs Urban Riders

24.09.2008
Foto ©:

Urban Riders impreuna cu Kronau Moto si scoala Moto Louis,  va propune un concurs al carui castigator, nemotociclist, va primi un curs complet de scolarizare pentru categoria A la scoala Moto Louis.

Urban Riders initiaza astfel un concurs adresat "bobocilor", celor care nu au inca permis de conducere pentru moto dar care isi doresc foarte mult sa faca scoala si din diverse motive nu au reusit inca. Pentru a castiga trebuie sa atrageti atentia, printr-un text, de ce vreti sa deveniti motociclist. Textul nu ar trebui sa depaseasca o pagina A4, si poate sa includa si 2-3 imagini pe care le considerati absolut semnificative si fara de care textul nu ar fi complet. Organizatorii vor sa stie de ce vreti sa fiti motociclisti, e o pasiune, o necesitate, un moft, o fita, sau un mod de viata?

Textele vor fi facute publice prin postarea lor pe forumul Urban Riders. Jurizarea se va face de catre reprezentantii Urban Riders si Kronau Moto si 33% va conta votul publicului.

Cand se desfasoara?
1. Inscrierea lucrarilor pentru concurs - Text max 1 pag A4 cu adaugarea (optionala) a doua, maximum trei fotografii. Perioada de inscriere se incheie pe 26 septembrie 2008.
2. Votul publicului, adica al membrilor Urban Riders intre 26 septembrie si 3 octombrie 2008

Mai multe detalii pe forumul Urban Riders

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.