Cauta in stiri

RSS Feed

Toby Price este campionul Dakar Rally!

Ciprian | 22.01.2016
Foto ©: RallyZone Bauer / KTM Images

Australianul a obtinut o victorie bine meritata la Dakar.

Redbull.com: Ai crezut ca ai o sansa la podium la primul Dakar al tau?

Toby Price: "Clar nu. In prima faza m-am gandit doar la obtinerea experientei si sa vad asa in mare ce reprezinta - torturandu-ma in cele 2 saptamani. Podiumul a fost neasteptat."

Care sunt asteptarile tale pentru anul acesta?

"As vrea sa iau un alt podium si sa demonstrez ca nu a fost tocmai noroc la cel obtinut in prezent. Ca pilot intotdeauna esti acolo ca sa castigi, nu vrei sa iei locul 2."

Care a fost cel mai urat moment pentru tine anul acesta?

"Faptul ca am dormit foarte putin, clar."

Care a fost cea mai grea zi a ta din campionat?

"Stagiul 11, 956 km in acea zi. Ne-am trezit la 2:00 si a trebuit sa ne apucam de treaba. A fost o zi luuunga. In dimineata aceea am facut 420 km pentru a primi startul special. Momentul cand soarele iese din nori iar tu ai fost treaz toata noaptea te face sa o iei razna. Nu am vrut niciodata in viata mea sa adorm pe motocicleta dar Dakar poate face asta pentru tine. Iti face zilele grele."

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.