Cauta in stiri

RSS Feed

reviste noi

Totul despre Red Bull Romaniacs 2010 in numarul cinci al Dirt Bike Zone

03.08.2010
Foto ©: DBZ

Numarul cinci al primei reviste moto online din Romania contine un amplu reportaj despre a saptea editie a Red Bull Romaniacs, completat cu un interviu in exclusivitate cu Lucian Neaga, castigatorul clasei Hobby.

Cei interesati de competitiile enduro pot citi o analiza a primei etape a anului, desfasurata la Zarnesti, dar si a etapei cu numarul doi din Campionatul European, care a avut loc in Polonia si de la care revista Dirt Bike Zone nu a lipsit.

Pe langa informatii despre cele mai proaspat lansate motociclete de cros si enduro, cel mai nou numar Dirt Bike Zone contine si un test cu Husqvarna SM 630, supermotardul momentului. Adrian Raduta continua lectiile sale de motocros si in acest numar al Dirt Bike Zone, completate de aceasta data si cu un reportaj de la scoala de pilotaj enduro FM Racing.

Numai in Dirt Bike Zone poti citi o avanpremiera a doua mari evenimente ce au loc departe de asfalt, este vorba despre Moto X Country Vama Veche si Drachones Rally.

Revista poate fi citita online aici si descarcata in format PDF aici.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.