Cauta in stiri

RSS Feed

raliuri tot-teren

Transcarpatic Rally Romania 2009

28.03.2009
Foto ©: A.S. Clubul Trans Carpatic

Satu Mare - Mangalia, 2800 km, 1800 km de speciale, 7 zile de adrenalina, traversand Carpatii, din Campia de Vest pana la Marea Neagra. Asa se prezinta pe scurt a VII-a editie Transcarpatic Rally 2009, un raliu tot-teren romanesc cu participare internationala.

Acesta va avea loc in perioada 27 iulie - 1 august 2009 si este organizat de A.S. Clubul Trans Carpatic Brasov cu sprijinul administratiilor publice locale si a altor companii, sub egida FIA, FIM, UEM si FRM. Raliul este deschis tuturor vehiculelor 4x4, 4x2, motocicletelor, quad-urilor, si atv-urilor inscrise in circulatie.

Probele speciale de viteza vor alterna cu cele de navigatie iar bivuacurile vor fi organizate in orase, in asa fel incat sa existe conditii de service, conditii de cazare (hoteluri), care sa ofere tot confortul necesar dupa fiecare etapa parcursa.

La categoria moto, atv si quad, Transcarpatic Rally 2009 este inscris in Calendarul competitional European, este candidata ca etapa in Cupa Mondiala pentru 2010  si de asemenea conteaza in Campionatul National de Raliuri Tot Teren al Romaniei coef 5.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul Transcarpatic Rally.

Bookmark and Share
Transcarpatic Rally Raid by rinaben on 28.03.2009
O mica greseala... se termina pe 1 august si nu pe 8 august... E super am fost si anul trecut impreuna cu cei din caravana... Pentru cei ce au timp sa vina merita sa fie aproape de participanti si sa ii sustina...
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.