Cauta in stiri

RSS Feed

teste comparative

Triumf triplu pentru Daytona 675

07.05.2008
Foto ©: Triumph

Performantul Triumph Daytona 675 a stabilit un nou record devenind prima motocicleta care castiga trei ani la rand prestigiosul trofeu Supertest.

Tricilindrul britanic si-a invins competitia din clasa supersport pe circuitul Almeria din sudul Spaniei. Triumph a avut timpi de ture mai buni decat cvadricilindrii japonezi.

Supertest este un eveniment anual organizat de 15 reviste moto de top din din Europa, Asia si America. Fiecare publicatie trimite un pilot de test pe circuit iar fiecare motocicleta primeste un punctaj pentru cel mai bun timp de tur obtinut respectiv pentru parerea personala a pilotului. Triumph ramane neinvins in competitie inca de la prima editie din 2006.

"Castigarea titlului trei ani la rand chiar este o realizare" a declarat Directorul Comercial de la Triumph, Tue Mantoni. "Motocicleta noastra si-a demonstrat superioritatea in fata competitiei japoneze si este un motiv de mandrie pentru echipele noastre de ingineri si design. Filosofia noastra este sa construim motociclete de top ramanand in acelasi timp in stilul Triumph. Rezultatele bune in vanzari si in testele comparative precum Supertest sunt confirmari ca motocicletele noastre sunt primite bine de motociclisti si continua sa ne motiveze in dezvoltarea mai multor produse noi incitante in anii urmatori"

Revistele participante la Supertest:
Due Route (Italy)    
El Periodico (Spain)
Motor Sport Schweiz (Switzerland)
Moto Revue (France)
0 – 300 (Greece)
L’Integral (France)    
Sport Rider (USA)
Young Machine (Japan)
SM30 (Spain)
Moto73 (Netherlands)
Motojornal (Portugal)
Moto!  Brazil)
Motorrad (Germany)
Solo Moto (Spain)
MC Folket (Sweden)

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.