Cauta in stiri

RSS Feed

premieri

Troy Bayliss castiga premiul "Caschi d’Oro" 2008

12.12.2008
Foto ©: motoblog.it

Pilotul australian Troy Bayliss si-a mai adaugat un trofeu in 2008, sezonul care a pus punct carierei sale extraordinare intr-un mod glorios. Triplul campion SBK a fost prezent pe scena teatrului din Bologna pentru a ridica premiul anual Caschi d'Oro (Casca de Aur) pentru cel mai bun pilot din 2008.

Premierea, organizata de saptamanalul italian Motosprint, a fost bazata pe votul cititorilor revistei. Bayliss a avut de infruntat o competitie grea formata din David Philippaerts, campion mondial Motocross MX1, Marco Simoncelli, campion GP la clasa 250 si Valentino Rossi, campion MotoGP.

Troy Bayliss s-a dovedit a fi foarte popular printre cititorii revistei Motosprint si ia premiul italian dupa ce anul trecut tot un australian a iesit castigator, Casey Stoner campion MotoGP in 2007. Interesant este faptul ca Bayliss a reusit sa il invinga in acest vot pe Valentino Rossi, fapt ce demonstreaza ca World Superbike depaseste popularitatea MotoGP in Italia.

Via | motoblog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.