Cauta in stiri

RSS Feed

importatori noi

United Motors, importator oficial Kawasaki

19.02.2009
Foto ©: Kawasaki

O veste buna pentru toti fanii si viitorii clienti ai renumitei companii japoneze. Incepand cu 2009, United Motors a devenit importatorul oficial al brandului Kawasaki Motors in Romania.

Acest fapt va face ca serviciile United Motors sa aiba un nou standard de calitate, urmand a fi realizate mai multe investitii ce vor avea ca scop final egalarea calitatii serviciilor oferite de marii importatori europeni. 

Astfel, incepand cu luna aprilie, stocul de motociclete noi va contine orice model, in acest fel comenzile vor putea fi onorate imediat. Service-ul va avea suport 24 /24 din partea Kawasaki Motors Europe. Se va putea comanda in regim de urgenta orice piesa iar in cel tarziu 2 zile lucratoare aceasta se va afla in service. Toata asistenta tehnica (documentatie, recall-uri, setup-uri ce apar ulterior eliberarii modelelelor din fabrica) va fi disponibila imediat datorita mediului online de lucru al www.kcareservice.com. Toate accesorile si piesele de schimb care se vor monta pe orice model Kawasaki vor fi originale.

United Motors va putea sustine campanii de preturi, accesibile pana acum doar importatorilor vestici pentru anumite modele pe care Kawasaki le anunta ca fiind in promotie. Un alt beneficiu pentru clienti va fi ca acestia vor putea intra in viitoare competitii sau concursuri organizate de Kawasaki precum ER-6N Design Competition.

Bookmark and Share
WHOO HOOO by Ishmael on 19.02.2009
inca un DEALER/IMPORTATOR OFICIAL. sa vedem daca va continua in deja consacratul stil romanesc, si anume reprezentanta are preturi x1.25-x1.75 fata de cat iesi cu import (transport si taxe incluse).
service by robert p on 30.09.2009
Buna ziua. Am un Kawasaki 2002, ZX6R (serii: JKBZX636AAA003972 ; PAWS3F1113I0403), avariat (impact frontal si lateral dreapta in gard la 70km/h), dauna fiind dupa cum urmeaza: - Carenele complet stikere Kawasaki - Parbriz - Janta fata - Cauciuc fata si spate (120/70 si 180/55) - Ghidonul pare stramb si este blocat (manseta de accelerare este blocata) - Far - Oglinzi si semnale - Ceasurile si legaturile electrice - Partea electrica fata (cablurile / firele sunt zdrobite) - Rezervor - Toba (in afara zgarieturilor este putin deformata) precum si tubulatura dintre toba si motor (este putin deformata) - Piesa suport frana de picior (nu cunosc cum se cheama, dar anexez poza) Anexez alaturat poze ale motorului %u2026%u2026 poate identificati si dvs alte pagube Eu sunt din Pitesti (aici nu exista un service moto) si imi este greu sa-l transport pana la dvs pentru o evaluare. Cand il aduc, doresc sa stiu costurile aproximative (piese manopera) si sa il las deja la dvs %u2026 Posibil sa aiba si daune mai mari si mai multe, dar nu am cum sa le identific eu %u2026 dar ma inmtereseaza niste costuri aproximative (persoana care l-a lovit nefiind proprietarul si acesta va trebui reparat) Motorul functioneaza perfect (apreciez eu) %u2026.. Cu exceptiei tobei si a piesei support frana de picior, partea din spate este super OK. In cazul in care costurile reparatiei sunt prea mari, doresc sa stiu daca sunteti interesati de cumparare pentru piese%u2026. Multumesc foarte mult pentru amabilitate Robert P , 0740123046
KAWASAKI ZX6R 99 by VELICU IONEL on 06.10.2010
BUNA ZIUA ,VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI SI MIE CIT MA COSTA O OPERATIE DE CURATAT ,REGLAT SINCRONIZAT CARBURATOARELE PTR UN KAWASAKI ZX6R DIN 99 ,SI DACA LA DUMNEAVOASTRA SE POT COMANDA STIKERELE DE PE CARENE (DUNGILE ALBE SI ALBASTRE IN CAZUL MEU CELE CARE PLEACA DE PE REZERVOR),DACA SE POATE SA PRIMESC RASPUNSVA SUNT RECUNOSCATOR 0722941907
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.