Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

Urmarile cursei Le Mans 24 de ore

22.04.2009
Foto ©: Ministerul de Interne-DICOM, Franta

Nici macar motociclistii din Franta nu se pot lauda cu o comunitate a participantilor la trafic pe doua roti fara pacate, lucru demonstrat si dupa recent incheiata cursa Le Mans 24 de ore.

Un numar de 1.100 de politisti francezi inarmati cu 20 de radare mobile au fost prezenti in jurul circuitul, anticipand faptul ca o parte din cei 92.000 de spectatori vor simti nevoia sa mearga catre case cu viteze deloc neglijabile utilizand motocicletele din dotare.

Rezultatele au fost ingrijoratoare: 76 de permise categoria A suspendate (insemnand ca circulau cu cel putin dublul vitezei legale), 41 de motociclisti aflati sub influenta alcoolului, si 51 depistati dupa ce au consumat substante stupefiante.

Numarul exact al amenzilor aplicate nu a fost facut public, insa este sigur de ordinul sutelor mai ales ca o singura unitate de politie a declarat ca a realizat in doua zile 375 de poze cu motociclisti depasind limita legala de viteza.

Via | Bikes in the Fast Lane

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.