Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

Valentino Rossi a fost numit presedinte onorific al companiei AGV

31.08.2008
Foto ©: Yamaha Motor Racing

Valentino Rossi a fost numit presedintele onorific al renumitei companii italiene AGV.

Viitorul detinator al celui de-al optulea titlu mondial MotoGP, are meritul de a aduce in atentia lumii sponsorul sau de lunga durata, scotandu-l dintr-o perioada de mediocritate atat la nivel de vanzari cat si la nivelul produselor comercializate.

Lino Dainese, fondatorul si presedintele companiei ce-i poarta numele si ce detine AGV, a declarat: "Valentino Rossi a fost firul, sau mai degraba spus cablul de otel, care a reusit sa tina compania AGV conectata cu lumea curselor de motociclism in vremuri in care aceasta companie istorica si-a pierdut din verva si din prospetimea care au transformat-o in lider mondial in productia de casti de protectie. Multumita eforturilor sale, dedicarii catre cariera sa si entuziasmului sau, Valentino a avut grija de brandul AGV si l-a dus la cel mai inalt nivel al podiumului. Din aceasta cauza am decis sa il fac pe Valentino Rossi presedinte onorific al AGV."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.