Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

Valentino Rossi va pilota la Isle of Man TT

29.04.2009
Foto ©:

Valentino Rossi va lua parte pentru prima oara la celebra competitie Isle of Man TT, acolo unde va efectua un tur de circuit alaturi de veteranul pilot italian Giacomo Agostini.

Vestea vine la scurt timp dupa ce Dainese si-a reinnoit contractul cu organizatorii Isle of Man TT, devenind si anul acesta partener oficial insarcinat cu siguranta pilotilor. Rossi si Agostini vor avea la dispozitie doua motociclete Yamaha R1 2009, urmand sa le piloteze in jurul insulei chiar inaintea inceperii competitiei propriu-zise.

"Sunt fascinat de toate tipurile de sporturi cu motor si Isle of Man este o destinatie si o cursa pe care vroiam sa o experimentez de multa vreme." a marturisit Valentino Rossi.

"Programul MotoGP este foarte incarcat in aceasta perioada a anului, dar anul acesta TT si-a mutat un pic data si este o saptamana diferenta intre Mugello si Catalunya, deci acum avem in sfarsit ocazia!"

"Una dintre primele curse de care am auzit vreodata atunci cand eram tanar a fost Isle of Man TT. Este o competitie atat de adanc infipta in istorie incat cred ca orice motociclist din lume a auzit de Isle of Man TT."

Via I MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.