Cauta in stiri

RSS Feed

intruniri moto

Viking Moto Party 2008

24.07.2008
Foto ©: Viking MC

Clubul Viking MC din Satu-Mare, organizeaza in weekend-ul 1-3 august 2008, cea de-a IV-a editie a intrunirii Viking Motor Party.

Intrunirea va avea loc in localitatea Petresti, intr-o zona deosebita, la 50 km de municipiul Satu-Mare. Accesul se va face contra unei sume de 17 Ron pentru o zi respectiv 30 Ron pentru 2 zile.

Organizatorii anunta un program foarte atractiv si promit cel mai tare chef din nord-vestul Transilvaniei. Din program nu vor lipsi parada moto, concursurile specifice, aruncarea la tinta, luptele in namol, streetfight show, erotic show si multe altele. Motociclistii care vor sosi de vineri vor primi mancare gratis.

Vineri 1 august vor concerta formatiile The Undertakers si Knock Out iar sambata vor intretine atmosfera Jam, RuckWarts si Matador.

Pentru mai multe informatii:
Tel: 0744502381
E-mail: fastus.s@web.de

Viking MC

Bookmark and Share
bikers party by ducu on 01.09.2008
salut baieti,a fost super la simleu,eu am venit din austria doar pt. treaba asta si ma bucur.singurul lucru care nu mi-a placut a fost muzica cu toate ca solistul de la ;truda; e un prieten bun.stiti careva de ceva clipuri sau poze pe net?
Care simleu by Gigel80 on 01.09.2008
Cred ca te referi la Bikers Party de la Salaj... pentru poze si clipuri vezi pe motociclism.ro
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.