Cauta in stiri

RSS Feed

accidente

Vinovatul accidentului de pe Calea Plevnei este liber in continuare

12.09.2009
Foto ©: ProTV

Duminica se implinesc doi ani de cand viata a doi tineri aflati pe o motocicleta a fost curmata violent de catre un conducator auto neatent. La doar 18 ani, Traian si Ela au pierit intr-o clipa, striviti sub rotile grele ale unui camion ce iesea din curtea unui santier. Soferul acestuia a incalcat legile de circulatie, nu s-a asigurat si i-a lovit in plin pe cei doi, care circulau pe drumul cu prioritate.

Desi au trecut doi ani de la acest tragic eveniment, care i-a marcat pe mii de motociclisti din Romania, vinovatul accidentului este in continuare in libertate, iar procesul este tergiversat. Primul termen a durat doar cateva minute, soferul judecat pentru ucidere din culpa lipsind de la proces. La judecatorie nu s-a prezentat decat mama fetei care a pierit in accident.

Familiile celor doi tineri, prietenii lor si motociclistii cer sa se faca dreptate in acest caz. Ei se vor aduna sambata, 12 septembrie, cu ocazia parastasului, la Cimitirul Adormirea Maicii Domnului, Calea Giulesti. Plecarea se va face din strada Agnita nr. 18 la ora 10.45.

Via | Mototest

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.