Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Volskwagen vrea sa achizitioneze un producator de motociclete

17.04.2008
Foto ©: Motoflash

FRANKFURT (Reuters) - presedintele grupului Volkswagen, Ferdinand Piech, a declarat revistei germane Stern ca ar dori ca in portofoliul de branduri al celui mai mare producator de automobile din Europa, sa intre si un producator de motociclete.

"As vrea un producator de motociclete mic dar valoros" a spus Piech intr-un interviu comun cu varul sau  Wolfgang Porsche, presedinte al companiei Porsche.

Piech, detinator de Ducati, a mai declarat ca inca regreta faptul ca nu a cumparat compania Ducati in 1985, cand a trecut prin probleme financiare majore si putea fi achizitionata pentru putin.

"Eu conduc un Ducati. 180 de cai si un raport cp/kg mai bun decat un Bugatti de 1001 cai putere" a spus austriacul care va implini 71 de ani pe 17 aprilie.

Piech nu a mentionat numele vreunei companii de care ar fi interesat astfel incat asteptam curiosi miscarea celor de la Volkswagen.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.