Cauta in stiri

RSS Feed

Trupa Tribut

Vremea rece ne strange in cluburi

Nelu Banica | 26.10.2012
Foto ©:

Dupa ce toata vara am mers la diverse intruniri, unde heavy-metal-ul s-a intalnit cu metalele grele, zic sa nu oprim distractia doar pentru ca afara e un pic mai frig si ziua e un pic mai scurta. S-a deschis sezonul petrecerilor in sala, unde in armoniile melodiilor celebre si inconjurati de prieteni sa putem sa depanam amintiri din acest an si sa facem planuri pentru sezonul viitor. Cum marfa de calitate nu se gaseste oriunde, va prezentam o trupa care merita toata atentia, din componenta careia fac parte veterani ai rock-ului romanesc si care performeaza melodii aflate in inimile tuturor motociclistilor.

Trupa Tribut a luat fiinta in anul 2010 cu scopul de a functiona ca trupa rezidenta a unor mari personalitati muzicale rock plecate peste hotare. Astfel, problema legata de repertoriu si de repetitii a fost rezolvata prin "nucleul" de baza: Costica Sandu "Damigeana" - voce & chitara (Voltaj, Kripton, Act), Traian Rosu - tobe (Kripton, Totusi, Directia 5), Cristian Florea - bass (Totusi, Sens), care intr-o perioada scurta au pus la punct un playlist care s-a dovedit a fi un succes. Piese, plecand de la AC DC, JUDAS PRIEST, DIO, METALLICA, ZZ TOP, IRIS (primul album) au fost cantate atat de trupa Tribut cat si alaturi de Nutu Olteanu (Iris, Rosu&Negru, Holograf, Mugurel Vrabete - Holograf, Edi Petrosel - Holograf, alaturi de toata formatia Iris in formula cu Cristi Minculescu, George Patranoiu - Taxi, Kripton, Metrock, in numeroase concerte. La concertele trupei Tribut ca si spectatori au participat prieteni bikeri care au solicitat in nenumarate randuri participarea la diverse intruniri.
Formula actuala a trupei, pe langa cei 3 mebrii "nucleu", mai are in componenta pe George Patranoiu-chitara si Adi Sarbu ex Voltaj.
Scopul comun, al trupei Tribut si al bikerilor ar fii organizarea la Ageless Club (fost Tehnic club-Cutitul de Argint) a unei petreceri in data de 1 Decembrie 2012 unde distractia ar fi maxima.
Pentru a va convinge de cele spuse va invitam sa vizitati pret de cateva minute (sectiunea video a trupei) pagina de facebook a trupei Tribut http://www.facebook.com/pages/Trupa-Tribut/193185564048303

Proiectul "Transilvania " este o idee mai veche, din anii 90' care s-a bucurat de un mare succes la acea vreme. Este un rock progresiv insa piese cantabile cu mesaj. Trupa abordeaza si o serie de coveruri, intr-o mare gama, trecand usor de AC DC, METALLICA , JUDAS PRIEST, DIO la Creedence Clearwater Revival

Componetra: Costica Sandu -vocal ex. Directia 5, Kripton , Votaj, Act, Transilvania
Traian Rosu - tobe
Dan Hampa- chitara
Cornel Marin - chitara
Cristian Florea -bass

Lista concerte trupa Tribut "Proiectul Transilvania".
Yellow Club    Bucuresti    03.Noiembrie 2012
Rock in Regie    Bucuresti     09 Noiembrie 2012
Club Live    Campina      24 Noiembrie 2012   
Ageless Club    Bucuresti    01 Decembrie 2012

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.