Cauta in stiri

RSS Feed

intruniri moto

West Romanian Bike Week - Resita 2009

10.06.2009
Foto ©: MC Trust Resita

MC Trust Resita organizeza in perioada 26-28 iunie evenimentul West Romanian Bike Week 2009, o intrunire de motociclisti aflata la a sasea editie si care se va desfasura tot in pitoreasca tabara de la Raul Alb.

In interiorul locatiei participantii pot campa la cort sau au optiunea de a se caza la casute, acestea din urma fiind dotate fiecare cu cate 3, 4, 6 sau 8 paturi. Pretul unui singur pat pentru o noapte este de 30 de lei.

Organizatorii insista ca dupa orele 24 sa nu se ambaleze motoarele, cu sau fara tobe finale, iar motociclistii sunt rugati sa nu faca burn-out pentru a nu deranja pe cei care doresc sa se odihneasca.

Nu vor lipsi atractiile specifice unei intruniri moto, dintre care mentionam: concursurile cu premii, parada de motociclete, concertele live, midnight show-ul si proiectiile video. In premiera se va organiza o demonstratie de pictura cu aerograful si va exista un salon mobil de tattoo&piercing. Pe scena vor urca formatiile Blues Doctors (Timisoara), Silvershine (Ungaria), Shadowbird (Ungaria) si Imagica (Arad).

Pentru o buna desfasurare a festivalului, in tabara de la Raul Alb, motocicletele nu vor depasi viteza de 5 km/h iar focul deschis va fi strict interzis. Parasirea campingului pe doua roti sub influenta alcoolului, fara casca, sau cu motociclete neinmatriculate se va face pe propria raspundere.

Pretul unui bilet de intrare, valabil pentru toate cele trei zile ale intrunirii, va fi de 30 de lei. Accesul masinilor in interiorul locatiei, cu exceptia celor implicate la organizare, va fi de asemenea interzis.

MC Trust Resita

Bookmark and Share
GREU DE ALES by lentzu on 24.06.2009
IN ACEASI DATA E SI LA ARAD,DE CE NU SAU ORGANIZAT CU SAPTAMANA DIFERENTA?
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.