Cauta in stiri

RSS Feed

eveniment

World Ducati Week 2012

Costi Radoi | 26.06.2012
Foto ©: Ducati

In acest weekend s-a petrecut evenimentul World Ducati Week 2012, pe circuitul de la Misano Adriatico, circuit ce acum poarta numele regretatului pilot Marco Simoncelli.

La eveniment au participat peste 65000 de oameni, 60% fiind italieni, restul de 40% din alte tari, printre care China sau Brazilia. Se pare ca nicio distanta nu e prea mare atunci cand pasiunea te arde pe interior.

In afara de binecunoscutele conventii tattoo si concerte, lucruri ce fac deliciul multor adunari, s-au mai intamplat curse de motociclete vintage, a fost organizat si un muzeu, au fost track days si test ride, demonstratii de stunt sau freestyle MX.

Un lucru important este faptul ca Checa, actualul campion mondial de la clasa Superbike, a reusit sa testeze versiunea de curse a lui 1199 Panigale, versiune ce va lua startul in Campionatul Mondial in sezonul 2013.

Checa a oferit un bun feedback tehnicienilor, insa proiectul se afla inca in dezvoltare.

Un alt eveniment notabil a fost cursa de “liniute” cu Ducati Diavel, cursa la care au luat startul Valentino Rossi, Carlos Checa, Nicky Hayden, Troy Bayliss si altii.

Cum Ducati a intrat in posesia grupuli VAG, nu puteau lipsi din paddock-ul de la Misano, atractiile pe 4 roti. Audi a oferit “passenger ride” in masinile R8 LMS si R8V10, masina de Le Mans intrand si pe mana lui Vale Rossi. O alta marca auto italiana “da vero”, Lamborghini, aflata tot in posesia VAG, a fost prezenta cu modelele Gallardo LP570-4 Super Trofeo Stradale si Aventador LP700-4.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.