Cauta in stiri

RSS Feed

eveniment

World Ducati Week 2012

Costi Radoi | 31.05.2012
Foto ©: ducati

A 7-a editie a World Ducati Week va avea loc pe circuitul Misano in perioada 21-24 iunie. Cum anuntul a fost deja publicat pe pagina oficiala a constructorului italian imi inchipui ca fanii marcii vor lua cu asalt evenimentul. Printre cei ce se ocupa de promovarea acestui eveniment se afla si Rossi, Hayden si Bayliss.

Prima editie a acestui eveniment s-a tinut in 1998, ca si eveniment cu titlul de multumire adresata de catre cei de la Ducati, celor care au facut aceasta marca celebra, si bineinteles si pentru a sarbatori pasiunea pentru motocicletele echipate cu “Desmo”. Aceasta noua editie va fi un nou motiv de party pentru impatimitii motorului cu 2 cilindri in “L”

Ca si in anii trecuti, programul va contine activitati desfasurate atat pe pista, cat si in padock, intalnirile cu star-urile Ducati si bineinteles distractia nocturna.

Pe pista vor fi evenimente de tipul stunt, free ride, test ride cu noul 1199 Panigale, cursuri de siguranta moto si de pilotaj, tinute de Ducati Riding Experience si de Troy Bayliss Academy. Alt eveniment important va fi Ducati Desmo Challenge, o cursa la care pot participa doar detinatorii unei licente FIM.

Padock-ul va fi plin pana la refuz, aici desfasurandu-se activitati ca saloane de tattoo si piercing, expozitie de modele vintage ale brandului din Bologna, zone de aerografiere, de stunt, de minimoto. Vor exista si zone dedicate muzicii si chiar si celebrele bike-wash.

In afara pistei de la Misano se vor executa activitati precum vizita la muzeul Ducati, la uzina Ducati, parada, plimbari organizate pe soselele din regiunea Romagna si bineinteles petrecerile nocturne.

Evenimentul se anunta de pea cum a fi un success, la fel cum au fost si editiile trecute, asa ca pentru pasionatii marcii ar fi chiar o bucurie sa reuseasca sa participe la un asemenea eveniment.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.