Cauta in stiri

RSS Feed

lansari

Xenophya Design deschide un nou studio

22.01.2009
Foto ©: Xenophya Design

Xenophya Design si-a deschis un nou studio de design in UK. Desi majoritatea producatorilor de motociclete au departamente interne de design, multi constructori medii sau mici aleg deseori serviciile unor companii specializate precum Xenophya.

Noul studio include un spatiu de design, o camera de conferinte, un studio de modelare si un atelier de vopsire. La capacitate maxima, un studio poate acomoda o echipa de 15 designeri. Compania a fost fondata in 2001 de Mark Wells si Ian Wride si externaliza servicii de consultanta in design-ul moto.

Am analizat foarte mult pentru a crea o configurare interioara care sa reflecte procesul nostru de design si valorile Xenophya. Petrecem foarte mult timp in studio astfel incat trebuie sa fie un spatiu de lucru foarte placut, unde putem da nastere lucrurilor creative. Obiectivul nostru a fost sa cream un spatiu deschis bine luminat” a declarat Mark Wells, unul din partenerii fondatori.

"Desi computerele sunt in prezent indispensabile in procesul de fabricatie, credem ca modelele de lut sunt inca necesare pentru o evaluare la mana a propunerii de design. Nu poti interactiona cu un model CAD in acelasi fel, " a spus Ian Wride.

Xenophya vrea sa devina una din companiile europene de top in domeniul design-ului si a lucrat deja cu succes pentru constructori precum Aprilia, Yamaha YEC, Derbi, Royal Enfield, Rieju s.a. .

Din creatiile implementate ale studioului fac parte modelele Derbi Rambla, Royal Enfield Bullet Classic , modelul sportiv american Fischer si multe altele.  Noul studio este un pas in fata pentru dezvoltarea companiei si marirea capabilitatilor.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul Xenophya.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.