Cauta in stiri

RSS Feed

concursuri

Yamaha lanseaza concursul Triple Champ

17.11.2009
Foto ©: Yamaha

2009 a fost un sezon de curse spectaculos si plin de success pentru Yamaha, atat pentru cursele offroad cat si pentru cele de viteza pe circuit.

Dupa ce a castigat titlul mondial FIM si AMA la Supercross cu James Stewart, titlul FIM MX1-GP la Motocross cu Antonio Cairoli si titlul World Endurance cu echipa Yamaha a Austriei la inceputul acestiu sezon, punctul culminant a fost atins recent de Yamaha care a castigat titlurile la MotoGP cu Valentino Rossi, World Superbike cu Ben Spies si World Supersport cu Cal Crutchlow.

Pentru a sarbatori succesul din 2009 Yamaha organizeaza competitia Triple Champ, ce are ca premii trei motociclete Race Replica si 2.500 de tricouri Yamaha World Champion (cate 100 pentru fiecare tara participanta la concurs).

Marile premii:
- Un model unic YZF-R1 Valentino Rossi Replica cu: evacuare Termignoni, amortizor Ohlins TTX, capac pentru sa pasager, parbriz sport double bubble, aripa spate carbon, protectie ambreiaj carbon.
- Un model YZF R1 Ben Spies Replica cu : evacuare Akrapovic, amortizor Ohlins TTX, capac pentru sa pasager, parbriz sport double bubble, aripa spate carbon, protector ambreiaj carbon .
- Un model exclusiv YZF-R6 Cal Crutchlow Replica cu: evacuare Akrapovic, amortizor Ohlins TTX, capac pentru sa pasager, parbriz sport “double bubble”, aripa spate carbon si alte cateva protectii de carbon.

Pentru a afla cum te poti inscrie la concurs, acceseaza site-ul Dual Tours. Castigatorii vor fi anuntati in data de 18 decembrie pe site-ul Yamaha Racing.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.