Cauta in stiri

RSS Feed

licitatii

Yamaha si Alpinestars doneaza echipamentul lui Haga

20.09.2008
Foto ©: Yamaha Motor Italia

Echipa Yamaha Motor Italia din Campionatul Mondial de Superbike a donat un echipament unic Alpinestars, care a apartinut lui Noriyuki Haga, organizatiei de binefacere Riders For Health pentru a fi scos la licitatie. Setul de echipamente din piele a fost creat pentru etapa Campionatul Mondial de Superbike 2008 de la Donington in urma Yamaha Livery Design Competition.

Design-ul castigator a fost acceptat de Yamaha iar apoi au fost finalizate ultimele detalii ale echipamentului. Noul design a fost apoi trimis catre atelierele Alpinestars din Japonia unde se realizeaza de obicei echipamentele pentru Noriyuki. Design-ul unic a fost prezentat presei si publicului la Donington, intreaga poveste putand fi gasita pe  website-ul Yamaha Racing.

Pentru a putea intra in cursa obtinerii acestei piese unice din istoria Yamaha, va trebui sa va inregistrati pe website-ul Riders For Health si sa licitati. Doar un singur set de acest fel a fost realizat, si nici nu va mai fi produs vreodata. Suma minima a fost fixata la 950 de lire sterline.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.