Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Yamaha sustine dorinta lui Rossi

05.01.2009
Foto ©: MotoGP

Managerul echipei Yamaha in MotoGP, Davide Brivio, a declarat ca producatorul japonez il sustine pe Valentino Rossi in incercarea italianului de a se duela cu Troy Bayliss intr-o etapa a Campionatului Mondial de Superbike din cursul acestui an.

Inca de acum doua saptamani, de la primele declaratii ale lui Rossi, au inceput sa apara tot felul de scenarii despre o posibila revenire pe circuit a campionului WSBK 2008, Troy Bayliss, exclusiv pentru a raspunde provocarii lansate de pilotul italian.

"Nu este usor, dar departamentul racing face tot posibilul pentru a pregati doua motociclete R1 pentru Rossi." a declarat Brivio pentru Tuttosport.

"Problema este ca motocicleta este un proiect nou, deci totul este mult mai dificil. Vom vedea daca este posibil in final sa-i indeplinim dorinta lui Valentino."

Amandoi piloti au declarat in mod public ca sunt interesati de un duel in Campionatul Mondial de Superbike, toate premisele conducand la o intalnire de gradul zero Rossi vs Bayliss pe circuitul Losail in etapa din Qatar pe data de 14 martie 2009.

Via | Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.