Cauta in stiri

RSS Feed

circuite noi

Yamaha va construi un nou circuit de teste la Kikugawa

22.04.2008
Foto ©: Yamaha

Yamaha Motor Co. va investi in total aproximativ 6,4 miliarde yeni (aprox. 40 milioane de euro) pentru a construi un nou circuit de teste in zona Tanno a orasului Kikugawa, in Prefectura Shizuoka - Japonia, ca raspuns la dezvoltarea pietelor moto din Asia, America Centrala si de Sud precum si alte zone.

Constructia noului "Yamaha Motor Kikugawa Test Course" este programata sa inceapa in octombrie 2009, si va fi finalizata in a doua partea a anului 2012. Vor fi construite sase trasee pe o suprafata de 486.000 mp, incluzand si un traseu circular, de aproximativ 3km, cu sectiuni de deal si zone inundate.

Aceste trasee vor fi folosite pentru diferite teste ce implica respectarea normelor de siguranta si poluare a motocicletele de cilindree mica si medie pentru pietelor moto din Asia, America Centrala si de Sud.
Terenul pentru acest circuit a fost achizitionat cu acceptul deplin al orasului Kikugawa si al proprietarilor independenti.

Din grija pentru mediul inconjurator, Yamaha Motor va planta vegetatie imprejurul circuitului. Compania va prezerva toate speciile de animale salbatice gasite, in zona impadurita, pe cat posibil.

Yamaha Motor detine in prezent patru circuite de testare in Japonia pentru dezvoltarea motocicletelor, atv-urilor, snowmobile-lor si a motoarelor pentru autovechicule. Circuitul Kikugawa va fi al cincilea circuit de teste al Yamaha Motor, si va avea cea mai mare suprafata din ele.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.