Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Zero Engineering va participa la EICMA

29.10.2008
Foto ©: Zero Engineering

Zero Engineering si-a anuntat prezenta in cadrul salonul international de motociclete EICMA din Milano, cu o serie de creatii printre care se vor regasi modele precum Samurai Chopper si Shogun.

Infiintata inca din anul 1992 in Japonia, compania s-a specializat in producerea motocicletelor custom, rezultatele finale bucurandu-se de un succes impresionant. Deosebita atentie la detalii si stilul direct sunt principalele caracteristici ale motocicletelor realizate de Zero Engineering, care acum isi vor face debutul in Europa.

In Japonia si Statele Unite ale Americii motocicletele "Zero Style" sunt extrem de cautate, motiv pentru care Zero Engineering si PLOT, cel mai mare producator de piese aftermarket japoneze, au decis sa inceapa vanzarile si pe batranul continent.

Samurai Chopper ar trebui sa fie disponibil incepand cu toamna anului viitor, mai multe detalii urmand sa va oferim de la salonul moto EICMA unde echipa Motoflash va fi prezenta.

Zero Engineering

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.