Cauta in stiri

RSS Feed

competitii off-road

Zero MX se impune in fata motocicletelor alimentate cu benzina

02.11.2009
Foto ©: Zero Motorcycles

Federatia Franceza de Motociclism a organizat zilele trecute prima editie a competitiei Electric Motorcycle Challenge, la start prezentandu-se o echipa Zero Motorcycles si patru piloti ai rivalilor de la Quantya care au trebuit sa se lupte cu restul motocicletelor de 250 cmc si 450 cmc alimentate cu benzina.

Concurand pe un Zero MX, Thomas Aubry a terminat al cincilea prima cursa si a castigat-o pe cea de-a doua, pilotul echipei Zero Motorcycles ocupand locul trei la general, mai sus decat orice reprezentant Quantya dar si in fata majoritatii utilizatorilor de motociclete alimentate cu benzina.

Singura problema a competitorilor Zero Motorcycles si Quantya a reprezentat-o pauzele de 15 minute dintre sesiunile de calificare, timp in care nu a fost posibila reincarcarea completa a bateriilor, insa acest inconvenient nu a stat in calea performantelor tehnologiei electrice in off-road.

"Aceasta a fost prima noastra aparitie intr-o competitie europeana de gen si Zero MX a intrecut toate celelalte motociclete din clasa noastra." a declarat Edwin Belonje, directorul de vanzari & marketing pe Europa, Zero Motorcycles.

Zero Motorcycles

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.