Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

2009 Buell Ulysses XB12XP - editia de Politie

23.05.2008
Foto ©: Buell

Buell a prezentat XB12XP in versiunea de politie, o motocicleta rapida si manevrabila ce se descurca pe o varietate mare de drumuri.

Bazata pe motocicleta sport Buell Ulysses, Ulysses Police are o cursa mai mare a suspensiei, garda la sol generoasa si anvelope mixte pentru a-i permite sa atace si drumuri mai dure. Productia va incepe anul acesta in august.

Ulysses Police este echipat cu un set de genti detasabile, laterale si topcase, mai inguste decat cele standard pentru a permite strecurarea prin spatiile mai inguste. Motocicleta mai dispune de un parbriz inalt, mansoane incalzite si protectii de vant pentru maini. Ca orice motocicleta de politie are si un set de urgenta format din sirena, flash-uri si leduri in doua culori, rosu si albastru.

Motocicleta este propulsata de un motor V2 de 1203cc ce dezvolta 103 cp la doar 6800 rpm, puterea fiind transmisa la roata printr-o curea Goodyear Hibrex ce nu necesita lubrifiere sau reglaje. Amortizoarele sunt furnizate de Showa, furca upside-down cu jambe de 47mm si monoamortizorul spate, ambele complet reglabile. Benzina se afla chiar in cadrul de aluminiu, esapamentul este plasat sub motor, jantele turnate de 17" sunt incaltate de anvelope Pirelli Scorpion Sync iar greutatea la gol este de 215 kg.

Cu siguranta le va fi mai usor viitorilor politisti sa urmareasca potentiali infractori cu mult mai agilul si polivalentul Buell Ulysses Police, in loc de masivele Harley-Davidson.

Mai multe detalii pe site-ul Buell

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.