Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

2009 Triumph Daytona 675

22.07.2008
Foto ©: Triumph

Daca ieri v-am anuntat ca Triumph a iesit la rampa cu noutatile pentru 2009, iata ca azi deja avem mai multe detalii despre noul Daytona 675.

Modelul de succes are acum noi faruri, mai agresive, 162kg la gol (cu 3kg mai putin) si 128 de cai putere (cu 3cp mai mult). Castigul de putere se datoreaza maririi cu 450rpm a turatiei maxime a motorului care castiga acum o cama hidraulica pentru reglarea lantului de distributie si un raport al primei trepte mai mare similar cu cel dispobinil anterior in kit-ul pentru curse.. Spre bucuria multora, optional va putea fi adaugat un quick-shifter de tip plug and play.

Greutatea a fost redusa printr-o evacuare finala mai usoara dar si prin noile jante, mai usoare cu 1kg. Motocicleta a primit suspensii de curse de ultima generatie dar si etriere noi monobloc de la Nissin, cu o putere mai mare de franare. Motocicleta va avea si bordul modificat si va fi disponibila in 2 optiuni de culoare, Jet Black si Tornado Red.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.