Cauta in stiri

RSS Feed

prelansari

Aprilia a dezvaluit modelul RSV 4

22.02.2008
Foto ©: Aprilia

In fata a 1200 de dealeri in Milan, Aprilia si-a prezentat modelul de curse RSV-4 Superbike. Tintind spre participarea la campionatul mondial de SBK 2009, Aprilia este obligata sa vanda macar 1,000 versiuni de strada a modelului. Carenajul a fost realizat integral din fibra de carbon. Detaliile finale raman la stadiul de schite intrucat mai este un an in fata pentru dezvoltare dar motorul V4 a evoluat in mod evident. Au existat unele indicii in cadrul conventiei moto despre revenirea in motogp dar nu se poate confirma nimic sigur inca.

Intrarea in campionatul mondial de SBK aduce cu sine si productia modelului RSV4 omologat pentru strada, asemeni modelului RSV SP. Puterea acestor versiuni de strada va fi redusa intr-un mod rezonabil din motive de costuri finale si fiabilitate.Desi este devreme in a ne pronunta, pretul final va fi desigur peste cel al modelului RSVR Factory dar cu siguranta sub concurentul Ducati 1098R.

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.