Cauta in stiri

RSS Feed

design prototip

Aprilia dezvaluie schitele oficiale pentru RSV 4

Paul Lozba | 10.03.2008
Foto ©:

Desi  Aprilia a prezentat deja noul prototip V4 in forma de curse, schitele oficiale ne ofera cateva indicii despre cum va arata varianta de productie care va aparea in cursul anului.

Un ochi avizat va observa ca schita a fost intoarsa in oglinda din cauza lantului si a esapamentului, acestea fiind pe partea gresita comparativ cu prototipul real.

Unul din indicii ne sugereaza cum ar putea arata farul cu o forma in V, un design care ar fi in linie cu concept-bike-ul FV2, prezentat in noiembrie 2007, al carui far folosea doua randuri de leduri. Un asemenea design ar permite farurilor sa urmeze forma celor doua creste de pe carena frontala, rezervor si coada, ca la RSV4.

Schita prezinta motocicleta ca fiind echipata cu etriere cu 8 pistonase, desi versiunea finala va avea mai degraba etriere cu 4 pistonase Brembo, ca si prototipul de curse.

Bookmark and Share
Comentariul privind motocicleta by Dumitru Alexandru on 02.05.2009
Motocicleta pare in regula si cred ca va fi un adevarat succes. In opinia mea motorul ar trebuii sa fie rapid si ar putea sa ajunga usor la limitele extreme(viteza maxima).Este usor de stapanit si vopseaua i se potriveste de minune. In concluzie va fi cea nai buna motocicleta care ar putea fi stapanita chiar si de un amator in ale condusuli.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.