Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

BFO anunta crearea kitului Hayabusa: PROJECT

26.03.2008
Foto ©:

BFO Motorcycles, companie britanica devenita faimoasa pentru streetfighterul sau unic - switch:BLADE -  creat pe baza lui CBR Fireblade, a confirmat azi construirea celui de-al doilea kit, pe baza lui Suzuki GSX1300R Hayabusa.

Deocamdata nu au publicat decat acest design, realizat de John Keogh, insa cu sigurata ne-au atras atentia. Desenul arata foarte bine, iar combinatia unui design agresiv (cu evidente influente din stilul italian) cu tehnica de varf si puternicul motor de pe Busa vor face din Hayabusa:PROJECT o motocicleta exclusivista foarte ravnita.

Kitul consta dintr-un nou cadru si o noua bascula ambele din aluminiu, carenaj din carbon, modificari aduse motorului, si restul accesoriilor care vor transforma o Hayabusa stock intr-o motocicleta mai reusita decat Suzuki B-King. Pretul kitului este de 12.000 de Euro, fara motocicleta.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.