Cauta in stiri

RSS Feed

motociclete custom

Choppere noi de la Orange County Choppers

20.03.2008
Foto ©:

OCC Motorcycles adauga doua noi modele foarte interesante la linia lor premiata, Limited Edition Production Bike Line, la o prezentare exclusiva dedicata industriei moto in cadrul expozitiei V-Twin Expo 2008. OCC Sweet Amber si OCC SR Cruiser au uimit multimea cu cel mai de succes design din industrie ce incorporeaza elementele de referinta ale stilului inconfundabil OCC.

OCC Sweet Amber
etaleaza detalii ca rezervorul de ulei, foarte discret, arcuri de 2” si jante orignale OCC  “flow-cut” cromate. Un motor puternic, certificat EPA, dezlantuie o putere incendiara in timp ce o roata de 21” pe fata si una lata, tubulara, de 300 pe spate, balanseaza aceasta putere cu stabilitate. Un design neted si “lasat”, cabluri in interiorul cadrului si vopseaua OCC premium tind sa ofere un rafinament acestui chopper construit pentru viteza.

OCC SR Cruiser
este o reinterpretare a unui “bagger” old style, impreuna cu elementele sale esentiale:  stabilitate, loc pentru bagaje si confort. Un rezervor “dual-style” si tevi de evacuare duble montate sub gentile de voiaj ofera un stil actualizat, in timp ce un motor  X-wedge, certificat EPA  si roata spate custom de 240 aduc putere, stabilitate si control. Gentile late maresc capacitatea de depozitare fara sa fie incomode iar seaua, cu un design unic, este piesa de rezistenta a acestui new school roadster stilizat, cand vine vorba de confort.

Gama Limited edition poate fi vizualizata aici .

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.