Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2008

Ducati Monster 696, din aprilie in showroom-uri

Paul Lozba | 19.03.2008
Foto ©:

Monster este unul din cele mai iubite naked-uri din Europa  insa paradoxal vanzarile sale nu s-au ridicat pe masura asteptarilor. Pentru a putea face fata concurentei, Ducati vine in 2008 cu un upgrade major. Pe piata din Romania, 696 va fi disponibil incepand cu luna aprilie 2008.

De la producator:
GENERATIA VIITORULUI NAKED 

Disponibil din aprilie 2008 in showroom-uri, noul Ducati Monster 696 este generatia urmatoare de naked-uri si ultimul cuvant in stilul urban. Condu 696 pe rutele tale favorite ale orasului in stilul relaxat sau cand spiritul te misca, descopera-i partea intunecata cu performantele sale mai bune decat niciodata.

Sasiul comfortabil, care iti da o siguranta aparte, combinat cu faimosul motor Ducati L-Twin constant si puternic, iti reda cea mai extraordinara experienta in condus. Balanta de noua tehnologie exprimata in materiale stilizate este modelata dupa originalitatea Monsterului clasic.

DESIGNUL
Stilul redefinit si designul sunt motivatiile clare ale noului Monster. Intretinand silueta traditionala a Monsterului, 696 arata acum mai puternic ca niciodata. Rezervorul sau lat si talia sa subtire, cu o sa confortabila si mai ingusta, noul design, iti asigura o pozitie foarte stabila, mai ales pentru statul la semafoare. Diametrul larg al cadrului impletit hibrid se imbina stilizat cu un cadru si o bascula de aluminiu, in timp ce instrumetatia minimalista si comenzile simple din partea anterioara a Monsterului, contrasteaza cu cele doua tobe gemene in stil Ducati din partea posterioara care sporesc imaginea urban-ready.

MOTORUL
Motorul lui 696 este o evolutie a versiunii anterioare 695. Masurand 696cc, Monsterul prezinta rafinament si o serie de upgrade-uri. Puterea a fost marita cu 9% masurand acum 80hp( 59kW) iar cuplul prezinta o crestere de 11% adica 50.6lb-ft.

Descarca brosura oficiala aici


Direct de pe Desmoblog iata un videoclip direct din productia lui 696. Videoclipul a fost filmat acum cateva zile chiar in Borgo Panigale si arata linia de asamblare a lui Monster 696.

Tags: ducati, monster, 696
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.